Nieuwe Peugeot 208

Nieuwe Peugeot 208

In een B-segment waar uniformiteit steeds vaker de norm wordt, ten koste van rijplezier en jeugdigheid, verleidt Peugeot met zijn nieuwe 208.

De nieuwe PEUGEOT 208 oogt bijzonder jong met zijn uitgesproken sportieve looks. Het interieur wordt beheerst door de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D. Deze stadswagen is leverbaar met een benzinemotor, dieselmotor of elektromotor.


ATLETISCH EN SENSUEEL DESIGN

De nieuwe PEUGEOT 208 oogt bijzonder karaktervol vanaf de eerste aanblik. Het lage profiel, de lange motorkap en de sensuele welvingen verraden een sportieve inborst. Met zijn felle en originele lakkleuren is de nieuwe 208 een opvallende verschijning! Zijn uitgesproken karakter wordt nog geaccentueerd door een Black Diamond dak, glanzend zwarte wielkast- en ruitlijsten en diamond cut velgen met inserts.

STOERE LOOKS

Het expressieve front van de nieuwe PEUGEOT 208 wordt getypeerd door een grote verchroomde grillei en een moderne en scherpe blik met dank aan full LED-koplampen met 3 strepen en LED-dagrijlichten. De achterkant oogt al even karaktervol, met een zwart glanzende strook en de permanent brandende full LED-lichten met 3 strepen.

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Maak binnenin kennis met de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3Di van de jongste generatie. Rij vlot en intuïtief met het compacte stuur voorzien van geïntegreerde bedieningselementen, het configureerbare 3D instrumentarium, het grote 10" HD touchscreen en de 7 "toggle switches". De interieursfeer kan bovendien volledig worden gepersonaliseerd met 8 LED RGB-kleuren die bijzonder futuristisch ogen.Ontdek de nieuwe Peugeot 208