Vrije geest, begeesterende ervaring

Vrije geest, begeesterende ervaring

​De volledig nieuwe Mazda3 werd op kunstzinnige wijze ontworpen om de bestuurder in alle omstandigheden rijplezier en sensaties te bieden.

De geëvolueerde designtaal ‘Kodo’, die de volledig nieuwe Mazda3 onderscheidt en zijn inspiratie vond in de prijswinnaars Mazda RX-VISION en VISION COUPE, maakt komaf met alle overbodige elementen om de essentie van de Japanse esthetiek uit te drukken. Het gevoel van sereniteit, comfort en luxe dat daaruit voortvloeit, heeft zowel betrekking op het interieur als op het koetswerkdesign.

De gloednieuwe Mazda3 kan ook als eerste commerciële model beschikken over enkele technologieën die Mazda’s langetermijnvisie ‘Sustainable Zoom-Zoom 2030’ zullen realiseren. Deze benadering kijkt naar de koolstofuitstoot van bron tot wiel om de milieucijfers op tastbare wijze te verbeteren en tegelijk uitmuntende prestaties te leveren. De introductie van Mazda’s revolutionaire Skyactiv-X-benzinemotor is een belangrijke stap in die richting. De volledig nieuwe Mazda3 wordt het eerste seriemodel waarin deze motor wordt aangeboden. Bestuurder en passagiers kunnen ook genieten van de geavanceerde SKYACTIV Vehicle Architecture en de i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen.

Galerij

Terug naar overzicht