COVID-19 UPDATE

COVID-19 UPDATE

WERKPLAATS EN SHOWROOM GEOPEND

Wij geloven in het belang van de extra maatregelen die door de overheid genomen worden om uw en onze gezondheid te beschermen. Ook tijdens deze periode blijven we bereikbaar en stellen we alles in het werk om uw mobiliteit te garanderen.


Onze werkplaats blijft geopend voor onderhoud, herstellingen en de wissel van zomer- naar winterbanden. Geplande afspraken gaan door, tenzij u van ons tegenbericht ontvangt. We zetten maximaal in op veiligheid. Het is dan ook verplicht een mondmasker te dragen zodra u uw wagen verlaat, de geldende afstandsregels te respecteren en de handen te ontsmetten bij binnenkomst. Ter plaatse wachten is niet mogelijk. Indien u zich niet goed voelt of met een besmette persoon in contact bent geweest, neem contact op om uw afspraak te verplaatsen. Uw wagen en sleutel worden grondig gedesinfecteerd voor overhandiging.

Ook ons verkoopteam blijft beschikbaar om u te begeleiden in uw zoektocht naar een nieuwe wagen. De showroom is geopend en ook daar zetten we maximaal in op veiligheid. Het is dan ook verplicht een mondmasker te dragen, de geldende afstandsregels te respecteren en de handen te ontsmetten bij binnenkomst. Daarnaast beantwoorden we ook graag al uw vragen telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen. Op onze website vindt u alvast een greep uit ons aanbod nieuwe en tweedehandswagens.

De leveringen van nieuwe en tweedehandswagens kunnen ook doorgaan. De aflevermomenten worden in de buitenlucht georganiseerd en in duur beperkt. Op voorhand bezorgen wij u zoveel mogelijk informatie, zodat u snel op weg kunt. Uw wagen wordt grondig ontsmet voor aflevering en uiteraard vragen wij ook eerdergenoemde richtlijnen te volgen.

Wij blijven bereikbaar bij verdere vragen. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar en hopelijk tot snel.


TEAM GOVAERTS HALEN - SINT-TRUIDEN - WAANRODE
Galerij