Drive Thru Autosalon en Virtuele Showroom

Drive Thru Autosalon en Virtuele Showroom

Doordat er dit jaar geen Autosalon wordt georganiseerd op de Heizel creƫerde Mazda Belux een virtuele showroom met uitgebreide presentaties en live interactie met onze saloninfomanten, en voor wie toch even het Salongevoel wil ervaren kan op 8 en 9 januari terecht op de parking van Makro in Sint-Pieters-Leeuw voor de Mazda Drive Thru Experience.

Gedurende twee dagen zet Mazda een volledig corona-proof Drive Thru Autosalon op poten, waarbij de bezoekers in hun auto een parcours kunnen afleggen waarbij ze van dichtbij kunnen kennismaken met Mazda3, Mazda CX-30, Mazda CX-5, Mazda MX-5 RF en Mazda MX-30. De auto’s zullen gepresenteerd staan op mini-stands. Elke bezoeker krijgt ook een leaflet met QR-codes waarmee hij voor elk model een filmpje kan bekijken dat de belangrijkste kenmerken ervan illustreert. Zo kan je toch even dat januari salongevoel ervaren.

Daarnaast hebben wij een volledig virtuele showroom gecreëerd, die vanaf 9 januari online gaat op https://nl.mazda.be/virtueleshowroom. Voor elk model hebben wij een showroomvideo opgenomen waarin de belangrijkste kenmerken worden aangehaald, u vindt er alle informatie over de modellen, er is een mini-configurator voorzien en alle bijzondere januari-condities staan er netjes opgelijst.

Bovendien kan de bezoeker van onze virtuele showroom al zijn vragen via livechat of video chat voorleggen aan onze productexperts/informanten die van 9 h tot 21h ter beschikking staan, zeven dagen op zeven en dit tot en met 31 januari. Zij kunnen u meer vertellen over de modellen, maar ook offertes maken of testritten boeken. Zo wordt het toch nog een beetje Autosalon…

Galerij