Dawn of Dedication

Dawn of Dedication

In de nieuwe campagne “Dawn of Dedication” omarmen Mazda en marathonloper Bashir Abdi samen de kracht van het ochtendgloren. Voor Bashir, tevens Mazda-ambassadeur, begint het streven naar grootse prestaties wanneer de rest van de wereld nog moet ontwaken: “De ochtend is voor mij heel bijzonder. Ik ben ervan overtuigd dat je het beste uit jezelf kan halen in die vroege uurtjes.”

En dat heeft Mazda ook voor deze campagne gedaan met de foto- en videoshoot ergens te lande bij de eerste zonnestralen, die er voor zorgden dat het spel van licht en schaduw in de welvingen van de Mazda CX-60, Bashir’s dagelijkse auto, bijzonder tot zijn recht kwam en meteen een mooie illustratie vormde van ons vaak gelauwerde KODO-design. Dit zorgt ervoor dat de auto zelfs wanneer hij stilstaat, steeds in beweging lijkt.

Wat ons verbindt met Bashir Abdi is dat wij net als hij de uitdagers zijn, en zoals hij absolute topprestaties nastreeft, willen wij als Mazda excelleren in de automobielwereld. En hoe groot de uitdaging ook is, opgeven staat niet in het woordenboek van Bashir Abdi, iets wat de grootste atleten kenmerkt. En dat appeleert dan weer aan onze Mukainada-spirit, diezelfde instelling om conventies uit te dagen en nooit op te geven. Dat blijkt uit de rijke historie van Mazda. Zo hebben wij recent met de Mazda MX-30 R-EV een nieuwe toepassing gevonden voor onze unieke wankelmotor.

Aan de campagne zal ook een wedstrijd verbonden zijn. Volg Mazda op de sociale media kanalen (@MazdaBelgium) of de website www.mazda.be.

Galerij

Terug naar overzicht